PMVA | Tovább tart a hitelmoratórium
997
post-template-default,single,single-post,postid-997,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Tovább tart a hitelmoratórium

Tovább tart a hitelmoratórium

Nyilatkoznia kell, aki élni kíván vele

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy Magyarország Kormánya a hitelmoratóriumot 2022. június 30-ig meghosszabbította.

A hitelmoratóriumban részt vehetnek azok a vállalkozások, amelyek tevékenységéből származó nettó árbevétele a kérelem benyújtását megelőző 18 hónapban legalább 25%-kal csökkent, valamint a vállalkozás 2020. március 18-a és a kérelem benyújtásának napja közötti időszakban nem kötött kedvezményes gazdaságélénkítő hitel, illetve kölcsön felvételére vonatkozó új szerződést.

A hitelmoratórium igénybevételének feltételei úgy módosultak, hogy amennyiben vállalkozása jelenleg (2021. szeptember hónapban) él a hitelmoratóriummal, 2021. október 1-je és 2021. október 31-e között nyilatkoznia kell arról, hogy továbbra is (2021. november 1-jétől) élni kíván vele. A nyilatkozat itt elérhető. (A letöltésért kattintson!)

Ezt megteheti személyesen az irodánkban, előre egyeztetett időpontban, levélben a 1550 Budapest, pf. 31. címre megküldve, vagy emailben, a mikrohitel@pmva.hu emailcímre elküldve.

Amennyiben kérdése van a moratóriummal kapcsolatosan, a kollégák készségesen állnak az ügyfelek rendelkezésére.