PMVA | Ha elmúlt 50 éves és szeretné magát képezni, jelentkezzen!
480
post-template-default,single,single-post,postid-480,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Ha elmúlt 50 éves és szeretné magát képezni, jelentkezzen!

Ha elmúlt 50 éves és szeretné magát képezni, jelentkezzen!

A Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány partnereivel (Rába – Duna – Vág Európai Területi Társulás (RDV ETT), a Komáromi Regionális Fejlesztési Ügynökség és a Szenc-Bazini Regionális Fejlesztési Ügynökség) közösen valósítja meg az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program által támogatott „Silver Economy” (Ezüst gazdaság) című projektet.

Az ezüst gazdaság a gazdaság azon része, mely az 50 év felettiek aktív részvételére, igényeire, lehetőségeire alapoz. A projekt keretében olyan díjmentes tanfolyamokat szerveznek, melyek az 50 év feletti korosztály kompetenciáit erősítik, fejlesztik.

A tanfolyamokon való részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Minden résztvevővel felnőttképzési szerződést kötnek. A tanfolyam elvégzéséről tanúsítványt adnak.

További részletek és információk a jelentkezéssel kapcsolatban IDE és IDE és IDE kattintva olvashatók>>