PMVA | Diákvállalkozóknak adott át díjat a PMVA ügyvezető igazgatója
467
post-template-default,single,single-post,postid-467,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Diákvállalkozóknak adott át díjat a PMVA ügyvezető igazgatója

Diákvállalkozóknak adott át díjat a PMVA ügyvezető igazgatója

A Magyar Mikrofinanszírozási Hálózat konzorciumvezető partnere, a Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány másodszor szervezte meg az Országos Középiskolás Diákvállalkozó Vetélkedőt.

A verseny – amelynek fővédnöke Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter – kiemelt témaköre a mikrohitel volt. Összesen 126 csapat regisztrált a megmérettetésre, a közvetlenül érintettek száma több mint 600 fő volt.

A 12 csapat részvételével zajló döntőt az Aquincum Hotelben, 2018. március 24-én rendezték meg. A csapatok többféle szituációban, gyakorlatorientált és játékos feladatokban mérhették össze tudásukat.

A döntőben különdíjat kapott a „Közép-Magyarország és Budapest” régióból az M2BP (Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium). Az elismerést Vereczkey Judit, a Pest Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány ügyvezető igazgatója adta át a csapatnak.

Ezúton is nagyon gratulálunk a sikeres szereplésért!